Diensten

WAT HEEFT RUNNING MATE VOOR U TE BIEDEN

 

LOOPSCHOENADVIES

In onze vernieuwde, ruime winkel kan je schoenen passen én uittesten. Zowel in de winkel als op de loopband. Wij kijken naar je voeten én adviseren  schoenen op basis van video beelden (loopschoenen en wandelschoenen).

 

PODOLOGIE

Als je nood hebt aan steunzolen dan kunnen we die voor jou maken. Hiervoor laten we je op een drukplaat met sensoren (footscan) stappen.
Daarnaast doen we ook orthopedische aanpassingen in je schoenen.

 

HARTSLAGMETERS - SPORT- & SMARTWATCHES - FIETS GPS

Mario Vandenhoute (0495/283041) geeft initiatie in het gebruik van o.a. Garmin hartslag- en vermogenmeting. Hij is met Running Mate officieel verdeler én herstel-en contactpunt.

 

WETSUITS ( VERKOOP / VERHUUR / HERSTELLINGEN )

In je zoektocht nar een wetsuit kan Running Mate je verder helpen. Zo kan je wetsuits passen in de winkel, huren voor minimum 1 week, een nieuwe wetsuit kopen of zelfs een gebruikte (huurpakken en 2de hands wetsuits) pakken kopen. In de mate van het mogelijke worden ook wetsuits hersteld.

Zwembrillen en enkel zwemaccessoires vind je ook in ons assotiment.

 

BEDRUKKING VAN TEXTIEL

 

VIRTUELE (INDOOR) TRAINING ( CYCLING / RUNNING )

Bij Running Mate kan je terecht voor indoor trainers of andere accessoires om te gebruiken op platformen zoals ZWIFT, TRAINERROAD, Virtual Ride, SUFFERFEST, ROUVY, FULGAZ, ... en nog zoveel meer. 

Huren is ook mogelijk.

 

FITNESS ( HOME TRAINING )

 

COACHING ( RUNNING MATE TRAINING CENTER  /  COACHBOX )

 

PROMOTIE VAN RUNNING EVENEMENTEN