Beste Running Mates
 
Vanaf dinsdag 1 december 2020 mag de winkel opnieuw open.
 
Om de maximale veiligheid te bieden, en om aan de grote vraag te beantwoorden, heb ik het besluit genomen om vanaf 1 december tem nader te bepalen datum, enkel en uitsluitend op afspraak te werken. Er zal een onderscheid gemaakt worden tussen het afhalen van bestellingen of herstellingen en het advies voor aankoop van nieuwe loopschoenen, steunzolen of hardware (o.a. hartslagmeters, fietscomputers, ...). 
 
Indien je wenst langs te komen voor nieuwe loopschoenen, steunzolen of hardware, dien je via de tab 'AFSPRAAK MAKEN' een afspraak te boeken. Afspraken die niet tijdig geannulleerd worden, zullen aangerekend worden a rato van 25 euro per afspraak. 
 
Indien je wenst langs te komen voor een afhaling van een bestelling of voor een herstelling, volstaat een telefonische afspraak op het nummer 016 65 05 86. Deze telefonische afspraken kunnen gemaakt worden alle dagen tussen 10u00 en 18u00 behalve op zon- en feestdagen.
 
Deze maatregelen worden genomen om het voor iedereen mogelijk te maken om in alle veiligheid zijn aankopen te kunnen doen.
 
Als extra maatregel en promotie, krijgt elke klant een paar nieuwe kousen bij aankoop van nieuwe loopschoenen. 
 
De eerdere maatregelen zoals handen onstmetten en mondmasker dragen blijven uiteraard van toepassing.
 
Laat ons van deze gelegenheid gebruik maken om er een behouden 'herlancering' van te maken.
 
Tot snel
 
Mario Running Mate