Na een druk weekend zijn de klassementen flink door elkaar geschud

Na een druk weekend zijn de klassementen flink door elkaar geschud

Lady's first  :--)

Categorie +50

Leidster bij de dames Nadine Balduck en haar directe achtervolgster Karen Peeters hebben afgelopen weekend geen punten laten optekeken. Wel was er haasje over tussen Nicole De Wilder en Ann Vanden Wyngaerd die strijden voor de felbegeerde podiumplaats. Opmerkelijk is de prestatie van Marijke Willekens, die met haar enige deelname van de reeds 6 verlopen manches, de top 10 in deze categorie binnen duikt.

Categorie -50

Door de afwezigheid van An Renckens verloor zij 2 plaatsen aan zowel Jennifer Hoebeke als Bianca Hermans die beide nog geen enkele jogging van het regelmatigheidscriterium gemist hebben. Katelijne Tas blijft souverein aan de leiding ... leuk wist-je-dat-je ... Katelijne heeft meer punten achter haar conto staan de de leider bij de mannen in dezelfde categorie -50.

 

 

De mannen (die de gaaz doen brannen :-) )

Categorie +50

Ronny Jonckheere springt 2 plaatsen omhoog na zijn knappe 7de plaats in de Fura 10 Miles. De ongenaaktbare Alain Iwens - die aan de leiding staat - deed zelfs nog beter met een 6de plaats algemeen. Verder begroeten wij hier Willem Eggerinckx op een 4de stek en Erik Follet op een 9de stek, dankzij 6 op 6 deelnames aan de Running Mate Cup 2019.

Categorie -50

Grote verrassing bij de jonge mannen, ene zekere Jeroen Delsaert uit Overijse springt na Hoeilaart van plaats 5 naar de leiding. Dit alles heeft te maken met de afwezigheid van de geblesseerde Laurent Recour. Opmerkelijk is de 7de plaats van Johan D'Haese die nog maar 5,39 punten heeft laten liggen op 4 van de 6 deelnames.

 

Terug