De finale van de Running Mate Cup zal er eentje zijn om van te snoepen

De finale van de Running Mate Cup zal er eentje zijn om van te snoepen

Met nog slechts 3 wedstrijden voor de boeg, stellen we vast dat het er bijzonder spannend aan toe zal gaan bij de categorie mannen -50 jaar.

Als Jurgen Huybrechts geen steken meer laat vallen, zal hij voor de 2de maal op 3 jaar tijd, de Running Mate Cup (dit jaar in zijn categorie) op zijn naam schrijven. Maar net achter hem zal er nog een felle strijd gestreden worden om de rangorde van de top-5 vast te leggen. De protagonisten van dienst zullen zijn, Jonas Van Dessel (revelatie vh seizoen), Bart Van Bever (vorig jaar 3de in het eindklassement), Iason Swerts (laureaat van 2018), Johan D'Haese (nieuwkomer in de RMC 2019 die jammer genoeg de openingsmanche in Berg gemist heeft) en Peter Olbrechts (eveneens nieuwkomer in het circuit)

Ook bij de vrouwen -50 jaar zal er gestreden worden tot het laatste punt voor de felbegeerde podiumplaats. Hier is Thalia Kindt heel lichtjes in het voordeel van Nele Trappeniers ... maar de prijzen worden gegeven aan de meet.

Bij de andere vrouwen categorie (+50) zal de fel opkomende Karen Peeters haar titel van 2018 kunnen verlengen ten nadele van Nadine Baldack.

Tot slot, bij de 'oudere' mannen (+50) verwachten we nog een sterke remonte van Paul Van Campenhout en eventueel Bart Willems

 

 

 

Terug